MAKIT - e-Hírlevél 350

Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság

2019.03.25.
[ makit.hu ]


EAACI 2019Tisztelt Kollégák!

Ebben az évben Portugália, Lisszabon ad otthont az Európai Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság (EAACI) éves kongresszusának 2019. június 1-5. között.
Minden információ, regisztrációs díjak, program, jelentkezési lap a kongresszus hivatalos honlapján a EAACI Congress 2019 alatt megtalálható. A kongresszuson több tagtársunk meghívott előadóként, előadóként, illetve regisztrált résztvevőként képviseli társaságunkat. Kiállítunk az úgynevezett National Village-ben is, ahol módunk van röviden bemutatni Hazánkat és Nemzeti Társaságunkat. Az EAACI az Európai Társaság legnagyobb rendezvénye, ahol az allergológia, klinikai immunológia valamennyi fontos ágát érintik. A legújabb ismeretek megszerzése mellett alkalom van nemzetközi kapcsolatok kialakítására, a kiállításon új diagnosztikus és terápiás lehetőségek megismerésére.

Novák Zoltán
MAKIT elnöke

Kedves Tagtárs!

KÉRJÜK ELLENŐRIZZE TAGDÍJÁT RENDSZERÜNKBEN!

Amennyiben Ön még nem rendezte a korábbi évek és/vagy a 2018.évi tagdíját, a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság számlájára (Számlaszám: OTP 11711034-20328487-00000000) szíveskedjen átutalni, illetve a befizetésről kérés esetén igazolást vagy számlát állítunk ki. Igényét a titkarsag@makit.hu címre szíveskedjen a szükséges adatokkal megadni. Kérdés, vagy további adategyeztetés esetén kérjük hívja a 06 30 640 70 99 telefonszámot, ahol Somogyi Judit válaszol.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az éves tagdíj 2018-ban nem változott.
Befizetését ellenőrizheti a www.makit.hu oldalon, az oldalra történő bejelentkezés után.

Alap tagdíj: 5000 Ft
Szakorvosjelöltek: 1500 Ft
Egyetemi hallgatók: 1500 Ft
Nyugdíjasok: 1500 Ft
Szakdolgozók: 1500 Ft
TARTALOM
Web-rendszer - kizárólag regisztrált felhasználóink számára elérhető szakmai információkkal, friss hírekkel, interaktív szolgáltatásokkal.
[ Kattintson ide ]


Tagsági adatok, tagdíj - tagjaink Web-rendszeren keresztül bármikor módosíthatják adataikat, ellenőrizhetik tagdíj fizetési állapotukat.[ Kattintson ide ]


e-Hírlevél - Tagjaink számára rendszeres elektronikus
hírlevél friss hírekkel, eseményekkel, szakmai cikk referálóval.
A hírlevelet valamennyi tagunk megkapja
társasági e-mail címére.


HÍRLEVÉL ÁTIRÁNYÍTÁSA
Amennyiben Ön a jelenlegitől eltérő címre
szeretné megkapni társasági e-mail címére érkező leveleit
[ Kattintson ide ]