MAKIT - e-Hírlevél 345

Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság

2019.02.11.
[ makit.hu ]


A Magyar Allergológiai
és Klinikai Immunológiai Társaság
47. Kongresszusa

Elindult a regisztráció!
A KONGRESSZUS IDŐPONTJA:
2019. május 9-11.

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE:
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Conference Center
(6000 Kecskemét, Izsáki út 6.)

FONTOS HATÁRIDŐK
Az absztraktok beküldési határideje:
2019. március 18.
Kedvezményes regisztrációs és fizetési határidő:
2019. április 5.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, REGISZTRÁCIÓ

Tisztelt Kolléga!

Szomorú esemény, Zeher Margit Elnök Asszony elvesztése miatt, kérem, engedjék meg, hogy társaságunk és annak vezetősége nevében, most én hívjam meg tisztelettel és szeretettel Önöket a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság, a MAKIT 47. Kongresszusára. Nagyon szeretnénk, ha a korábbi éveknek megfelelően, sőt, talán még annál is markánsabban jeleznénk társaságunk valódi sokszínűségét. Az új tudományos eredmények bemutatása mellett nagyobb hangsúlyt szeretnénk szentelni a gyakorlati kérdéseknek, hogy elméleti és gyakorlati szakemberek, valamennyi érintett szakterület dolgozói, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, immunológusok, allergológusok, tüdőgyógyászok, fül-orr-gégészek, bőrgyógyászok, szemészek minél több információval gazdagodva távozzanak. Hívjuk és várjuk azokat, akik az elmúlt években hűséges résztvevői voltak kongresszusainknak, azokat is, akik különböző okokból az elmúlt években elmaradtak, és természetesen új résztvevőket, fiatal kollégáinkat! Várjuk a MAKIT különböző Szekcióinak tagjait! Várjuk a szakdolgozóinkat, akik immár nyolcadik alkalommal tanácskoznak velünk, mindig különleges hangulatot adva találkozóinknak.
Egy ilyen esemény a tudományos és gyakorlati ismeretek szerzésén kívül remek alkalom a nyílt vitákra, a baráti kapcsolatok építésére.
Fontos a részvétel azért is, mert a jelenlegi vezetőség mandátuma a kongresszussal lejár, és új vezetőséget, elnökséget kell választanunk. Az Ő legitimitásukat is növeli, ha a szavazáson minél több tagunk vesz részt.
Nagyon bízom abban, hogy kongresszusunk szervezéséért egy okból kapunk komoly bírálatot, hogy túl szűk helyszínt választottunk a sok résztvevőnek. Örömmel fogom a magam részéről fogadni ezt a kritikát.
Várjuk az absztraktokat, a jelentkezéseket! Mivel benyújtottuk pályázatunkat az első szabad EAACI kongresszus szervezésére 2022-ben, bizonyítsuk az EAACI vezetőinek, hogy nem kis, hanem komoly és aktív Nemzeti Társaság jelentkezett, ami növeli esélyeinket!
Várjuk Önöket! Találkozzunk Kecskeméten, 2019. május 09-11. között a MAKIT 47. Kongresszusán a Four Points by Sheraton szállodában illetve konferenciaközpontban Kecskeméten!

Prof. Dr. Novák Zoltán
a MAKIT elnöke

Elnöki köszöntő

A MAKIT alapszabálya szerint, a Társaság elnökének akadályoztatása esetén, a főtitkár vagy a kincstárnok hivatott az elnök helyettesítésére. Ha az akadályoztatás időtartama azonban meghaladja a három hónapot, soron kívüli elnökválasztást kell tartani. Az így megválasztott elnök mandátuma addig tart, ameddig az akadályoztatott elnök megbízatása tartott volna.
Az alapszabály szellemében elnök asszonyunk, Zeher Margit professzornő elvesztése miatt január 18-án a Társaság bejegyzett székhelyén, Debrecenben, elnök és főtitkár választó közgyűlést tartottunk. Főtitkárválasztást az tette szükségessé, hogy előzetes elnöki jelölés csak a korábbi főtitkárra érkezett, így megválasztása esetén az Ő helye is megürül. A közgyűlésen egy tartózkodás mellett főtitkárrá választottuk Tarr Tünde Tanárnőt, a debreceni III.sz. Belgyógyászati Klinika jelenlegi vezetőjét. Szintén egy tartózkodással elnökké engem választott a közgyűlés.
Mind a kettőnk nevében nagyon köszönöm a bizalmat. Igyekszünk a MAKIT ügyeit ebben a néhány hónapban úgy képviselni, hogy méltók legyünk a nagy hírű társaság korábbi vezetőihez, működéséhez. Legfontosabb feladatunk az előttünk álló májusi éves kongresszusunk, és a tisztújító közgyűlés megfelelő megszervezése.
Kérem minden Tagtársunk segítő együttműködését!
Mindenkit várunk Kecskeméten!

Prof. Dr. Novák Zoltán
a MAKIT elnöke
Kedves Tagtárs!

KÉRJÜK ELLENŐRIZZE TAGDÍJÁT RENDSZERÜNKBEN!

Amennyiben Ön még nem rendezte a korábbi évek és/vagy a 2018.évi tagdíját, a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság számlájára (Számlaszám: OTP 11711034-20328487-00000000) szíveskedjen átutalni, illetve a befizetésről kérés esetén igazolást vagy számlát állítunk ki. Igényét a titkarsag@makit.hu címre szíveskedjen a szükséges adatokkal megadni. Kérdés, vagy további adategyeztetés esetén kérjük hívja a 06 30 640 70 99 telefonszámot, ahol Somogyi Judit válaszol.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az éves tagdíj 2018-ban nem változott.
Befizetését ellenőrizheti a www.makit.hu oldalon, az oldalra történő bejelentkezés után.

Alap tagdíj: 5000 Ft
Szakorvosjelöltek: 1500 Ft
Egyetemi hallgatók: 1500 Ft
Nyugdíjasok: 1500 Ft
Szakdolgozók: 1500 Ft
TARTALOM
Web-rendszer - kizárólag regisztrált felhasználóink számára elérhető szakmai információkkal, friss hírekkel, interaktív szolgáltatásokkal.
[ Kattintson ide ]


Tagsági adatok, tagdíj - tagjaink Web-rendszeren keresztül bármikor módosíthatják adataikat, ellenőrizhetik tagdíj fizetési állapotukat.[ Kattintson ide ]


e-Hírlevél - Tagjaink számára rendszeres elektronikus
hírlevél friss hírekkel, eseményekkel, szakmai cikk referálóval.
A hírlevelet valamennyi tagunk megkapja
társasági e-mail címére.


HÍRLEVÉL ÁTIRÁNYÍTÁSA
Amennyiben Ön a jelenlegitől eltérő címre
szeretné megkapni társasági e-mail címére érkező leveleit
[ Kattintson ide ]