MAKIT - e-Hírlevél 343

Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság

2018.12.20.
[ makit.hu ]

MAKIT ELNÖK- ÉS FŐTITKÁRVÁLASZTÁS
FONTOS INFORMÁCIÓK!


Tisztelt Tagtársak!

A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság Vezetősége 2019. január 18-án Elnök- és Főtitkárválasztó Közgyűlést hirdet meg. A közgyűlés helyszíne a Társaságunk jelenlegi bejegyzett székhelye, 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond krt. 22. Auguszta Telep, III. sz. Belgyógyászati Klinika, Fsz. Könyvtár. A Közgyűlés első összehívásának időpontja 13:00, annak határozatképtelensége esetén a Közgyűlés második összehívásának időpontja ugyanazon a napon 14:00.

A Társaság Alapszabályának megfelelően az Elnök és Főtitkár személyére egyaránt írásban kell előzetesen javaslatot tenni.

Javaslattételre minden aktív státuszban lévő MAKIT tag jogosult, és minden aktív MAKIT tagra lehet javaslatot tenni. Ennek megfelelően, kérjük ellenőrizze Tagdíjbefizetését! Felhívjuk figyelmét, hogy aki 2 éves tagdíjelmaradással rendelkezik, inaktív státuszba kerül, és tagsága egészen addig fel lesz függesztve, amíg nem rendezi elmaradását.

A javaslatot kérjük email-ben a titkarsag@makit.hu címre, vagy klasszikus postai úton a MAKIT címére 2015.01.11-ig [Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond krt. 22. ] beküldeni, a borítékon a beküldő személyét egyértelműen jelölni kell. A jelöletlen borítékban érkező javaslatokat a Jelölő Bizottság nem tudja figyelembe venni.

A beérkezett jelöléseket a Jelölő Bizottság dolgozza fel. Azon személyek kerülnek fel a jelölőlistákra, akikre a jelölők legalább 40 %-a tesz javaslatot. Az így kialakított jelölőlistákra történik szavazás a 2019. január 18-i Közgyűlésen.

Minden Kedves Tagtársunknak Áldott Karácsonyt és Sikerekben Gazdag, Békés, Boldog Új Esztendőt kívánunk!

A MAKIT Vezetősége nevében,
Tisztelettel,
Dr. Papp Gábor
MAKIT Titkár


TARTALOM
Web-rendszer - kizárólag regisztrált felhasználóink számára elérhető szakmai információkkal, friss hírekkel, interaktív szolgáltatásokkal.
[ Kattintson ide ]


Tagsági adatok, tagdíj - tagjaink Web-rendszeren keresztül bármikor módosíthatják adataikat, ellenőrizhetik tagdíj fizetési állapotukat.[ Kattintson ide ]


e-Hírlevél - Tagjaink számára rendszeres elektronikus
hírlevél friss hírekkel, eseményekkel, szakmai cikk referálóval.
A hírlevelet valamennyi tagunk megkapja
társasági e-mail címére.


HÍRLEVÉL ÁTIRÁNYÍTÁSA
Amennyiben Ön a jelenlegitől eltérő címre
szeretné megkapni társasági e-mail címére érkező leveleit
[ Kattintson ide ]


A tagsággal kapcsolatos jogokról és kötelezettségekről bővebben Web
oldalunkon olvashat.
[ Kattintson ide ]
[ Copyright információk ]